Editie 2020

Nationale Meeting Award slaat een jaar over
 

Tot grote spijt heeft de organisatie – bestaande uit founding partners Meeting Magazine, MeetingReview en CLC-VECTA – besloten om in 2021 geen Nationale Meeting Award uit te reiken. 



Lees verder

Interview met Lidia Bernaert van DeFabrique Evenementenlocatie
 

Toen de jury aangaf dat de winnaar technisch hoogstaande evenementen organiseert, ging er bij commercieel manager Lidia Bernaert van DeFabrique Evenementenlocatie nog geen belletje rinkelen. Naarmate de bekendmaking dichter bij kwam, steeg de spanning bij het team van DeFabrique. Winst was voor Lidia en haar collega's zeker niet vanzelfsprekend en kwam dan ook als een welkome verrassing.



Lees verder

Interview met Mariëlle Haenen van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Dat persoonlijke benadering een factor is die zwaar meeweegt bij de Nationale Meeting Award, blijkt uit de tweede overwinning op een rij van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. "Met zalen, bedden en goede koffie ga je een gast of een jurylid niet overtuigen. Het gaat er juist om dat je je verdiept in de gast en het event en kijkt hoe jouw locatie daar in kan bijdragen", aldus Director of Conference Sales Mariëlle Haenen.


Lees verder

Interview met Rodolf Weytingh en Bram Kosterink van Bilderberg Hotel Europa

Na hun eerste overwinning in 2018 wist het team van Bilderberg Europa Hotel Scheveningen wat hen te wachten stond. Met de gefinetunede procedure van de Nationale Meeting Award in het achterhoofd heeft het team, waaronder Rodolf Weytingh en Bram Kosterink, ook dit jaar weer zijn uiterste best gedaan, met een tweede overwinning als resultaat!


Lees verder

Interview met Moniek Spruit van VRIJ in Culemborg

Moniek Spruit werd een dag voor de uitreiking door haar familie en vrienden herinnerd aan haar deelname aan de verkiezing. Samen met locatiemanager Linda Kroeze keek ze naar de online uitreiking. "Toen jurylid Joyce Snijders een algemene introductie over de winnaar gaf, waren we in ons hoofd vinkjes aan het zetten. Vlak voordat de winnaar bekend werd gemaakt, keken we elkaar aan. Het zal toch niet?"


Lees verder

Interview met Wim van Velzen en Marijke Holwerda van Klein Wittenoord

Wim van Velzen en Marijke Holwerda zijn de drijvende krachten achter Klein Wittenoord in Renswoude. Zij bouwden deze locatie tien jaar geleden vanuit de wens om meer samen te gaan werken en uiting te geven aan hun liefde voor gastvrijheid. Daarnaast is Wim al 35 actief als financieel specialist bij een bank en heeft Marijke een eigen coachingspraktijk.


Lees verder

Winnaars ontvangen awards en certificaten uit handen van organisatie Nationale Meeting Award

De versoepelingen na de lockdown in verband met Covid-19 maakte het voor ons als organisatie mogelijk om de winnaars van de Nationale Meeting Award 2020 op hun eigen locatie te verrassen met het overhandigen van hun award en/of certificaat en juryrapport. Half juni maakten we een roadtrip langs alle 15 winnaars van deze editie om de prijzen persoonlijk te overhandigen.


Lees verder

Interview dagvoorzitter Kjell Lutz: "Bij online events ontbreekt de sociale drempel"

De afgelopen periode hebben diverse offline events alsnog online doorgang kunnen vinden, waaronder de uitreiking van de Nationale Meeting Award. Hoewel de aanpak van een online event verschilt van live, ziet dagvoorzitter Kjell Lutz ook duidelijke overeenkomsten.


Lees verder

Interview jurylid Joyce Snijders: "Ik zou het volgend jaar zo weer doen"

Joyce Snijders organiseert vanuit haar functie als management-assistent diverse grote en kleine evenementen per jaar. Daarnaast hield zij zich de eerste drie maanden van 2020 intensief bezig met de Nationale Meeting Award als jurylid voor de categorie Medium.


Lees verder

Interview jurylid Fleur Trefson-Funke: "De jurybezoeken zijn voorbij gevlogen"

Het is inmiddels alweer vier weken geleden sinds de online uitreiking van de Nationale Meeting Award. Eén van de juryleden die bij deze verkiezing was betrokken, is Fleur Tresfon-Funke. Zij is eventmanager bij internationaal advocatenkantoor NautaDutilh.


Lees verder

Interview Mystery Review: "Maak het verschil met je service, kwaliteit en snelheid"

Voor de vijfde uitreiking van de Nationale Meeting Award werd de samenwerking opgezocht met Mystery Review. Deze organisatie is gespecialiseerd in het in kaart brengen van customer journeys en ging maar liefst met honderd locaties het anonieme gesprek aan.


Lees verder

Blije en trotse gezichten bij winnaars Nationale Meeting Award 2020

Klein Wittenoord, VRIJ in Culemborg, Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, Bilderberg kasteel Vaals broek en DeFabrique Evenementenlocatie zijn de winnaars van de Nationale Meeting Award 2020. Dat werd 6 t/m 10 april bekendgemaakt tijdens de vijf online uitreikingen onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz. . 


Lees verder

Aftermovie online uitreiking Nationale Meeting Award 2020

Bekijk hier de aftermovie van de online uitreiking van de Nationale Meeting Awards 20202. Deze vond plaats van maandag 6 tot en met vrijdag 10 april.

 

Samenvatting online uitreiking categorie XXL

Bekijk hier de samenvatting van de online uitreiking van categorie XXL van de Nationale Meeting Award. Deze vond plaats op vrijdag 10 april.

 

DeFabrique Evenementenlocatie winnaar Nationale Meeting Award categorie Extra Extra Large

DeFabrique Evenementenlocatie is de winnaar van de Nationale Meeting Award in de categorie Extra Extra Large. 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch heeft de tweede plaats weten te bemachtigen en De Maaspoort Theater & Events is derde geworden. Dat werd vrijdag 10 april bekendgemaakt tijdens een besloten online uitreiking onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz. 


Lees verder

Samenvatting online uitreiking categorie XL

Bekijk hier de samenvatting van de online uitreiking van categorie XL van de Nationale Meeting Award. Deze vond plaats op donderdag 9 april.

 

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek winnaar Nationale Meeting Award categorie Extra Large

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is de winnaar van de Nationale Meeting Award in de categorie Extra Large. Van der Hotel Hotel Sassenheim-Leiden heeft de tweede plaats weten te bemachtigen en Landgoed Duin & Kruidberg is derde geworden. Dat werd donderdag 9 april bekendgemaakt tijdens een besloten online uitreiking onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz. 


Lees verder

Samenvatting online uitreiking categorie L

Bekijk hier de samenvatting van de online uitreiking van categorie L van de Nationale Meeting Award. Deze vond plaats op woensdag 8 april.

 

Bilderberg Europa Hotel Scheveningen winnaar Nationale Meeting Award categorie Large

Bilderberg Europa Hotel Scheveningen is de winnaar van de Nationale Meeting Award in de categorie Large. Carlton President Hotel Utrecht heeft de tweede plaats weten te bemachtigen en Paushuize Utrecht is derde geworden. Dat werd woensdag 8 april bekendgemaakt tijdens een besloten online uitreiking onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz. 


Lees verder

Samenvatting online uitreiking categorie M 

Bekijk hier de samenvatting van de online uitreiking van categorie M van de Nationale Meeting Award. Deze vond plaats op dinsdag 7 april.

 

VRIJ in Culemborg - Landgoed Anckerwaerdt winnaar Nationale Meeting Award categorie Medium

VRIJ in Culemborg - Landgoed Anckerwaerdt is de winnaar van de Nationale Meeting Award in de categorie Medium. Landgoedhotel Woodbrooke heeft de tweede plaats weten te bemachtigen en La Vie Meeting Center Utrecht is derde geworden. Dat werd dinsdag 7 april bekendgemaakt tijdens een besloten online uitreiking onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz. 


Lees verder

Samenvatting online uitreiking categorie S 

Bekijk hier de samenvatting van de online uitreiking van categorie S van de Nationale Meeting Award. Deze vond plaats op maandag 6 april.

 

Klein Wittenoord winnaar Nationale Meeting Award categorie Small

Klein Wittenoord is de winnaar van de Nationale Meeting Award in de categorie Small. Inspiratielocatie Fort 38 heeft de tweede plaats weten te bemachtigen en Boordhuys is derde geworden. Dat werd maandag 6 april bekendgemaakt tijdens een besloten online uitreiking onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz. 


Lees verder

Interview Niels Oostenrijk, jurylid en CEO Eventfabriek

Niels Oostenrijk is CEO van Eventfabriek. Hij heeft de afgelopen weken veel klanten en opdrachtgevers met vragen aan de telefoon gehad, maar wil vooral de rust bewaren en een positieve vibe geven.

Lees verder

De Nationale Meeting Awards blinken uit in transparantie

MeetingReview.com blikt terug op bijna zes jaar partnerschap met Meeting Magazine bij de Nationale Meeting Award. Wat blijkt? De awards blinken uit in transparantie

Lees verder

Interview Bart Blikman, Carlton President Hotel Utrecht: "We willen open blijven"

Carlton President Hotel Utrecht is een van de tien finalisten binnen de categorie Large van de Nationale Meeting Award. Normaal is er flink wat reuring, maar nu is het stil.

Lees verder

Interview Natasja Torcqué, jurylid en oprichter ZEPnl: "Mensen willen elkaar helpen"

Natasja is oprichter van ZEPnl, een zakelijke community voor ondernemers in de eventbranche, onderverdeeld in de regio’s Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Ook zij vindt het een spannende tijd maar barst tegelijkertijd van de ideeën. "Mensen willen elkaar helpen. Er ontstaan hele mooie initiatieven."

Lees verder

Interview jurylid Marjolein van Rosmalen - VKOZ events & communicatie

Onze juryleden zijn voor de derde ronde van de Nationale Meeting Award inmiddels druk bezig met het inplannen van de tien locatiebezoeken voor februari en maart 2020. Ook zullen zij voor ronde twee per categorie de mystery calls van twintig locaties beoordelen, afkomstig van Mystery Review. Graag stellen we jullie voor aan Marjolein van Rosmalen, eigenaar van VKOZ events & communicatie.

Lees verder

Interview Michiel Smilde (Eventerim)- producing partner uitreiking Nationale Meeting Award 

Maandag 16 maart maken we bekend welke vijf locaties naar huis gaan met de Nationale Meeting Award. Voorafgaand aan de uitreiking vindt er een kennisevent plaats waarbij het thema duurzaamheid centraal staat. De productie van de uitreiking is in handen van eventmanager Michiel Smilde van evenementenbureau Eventerim, Event & Congresmanagement.

Lees verder

Interview keynote spreker André Nijhof - hoogleraar duurzaam ondernemen aan de Nyenrode Universiteit

Maandag 16 maart maken we bekend welke vijf locaties naar huis gaan met de Nationale Meeting Award. Voorafgaand aan de uitreiking vindt er een kennisevent plaats waarbij het thema duurzaamheid centraal staat. Keynote spreker André Nijhof, hoogleraar duurzaam ondernemen aan de Nyenrode Business Universiteit, vertelt waarom het zo belangrijk is dat de hospitaltysector hier aandacht aan besteedt.

Lees verder

Dit zijn de finalisten van de Nationale Meeting Award editie 2020!

Op maandag 10 februari zijn de vijftig finalisten van de Nationale Meeting Award bekendgemaakt. De komende weken krijgen deze locaties de vakjury over de vloer die uiteindelijk zullen gaan bepalen welke vijf locaties op 16 maart bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport een Nationale Meeting Award krijgen uitgereikt.

Lees verder

Maandag 16 maart 2020: Uitreiking Nationale Meeting Awards

Locatie: Novotel Amsterdam Schiphol Airport


Op maandag 16 maart zullen tijdens een feestelijk kennisevent de Nationale Meeting Awards - voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap - voor de vijfde keer worden uitgereikt..
 

Lees verder

Interview jurylid Sonja Schaefers - XR Events

Onze juryleden zijn voor de derde ronde van de Nationale Meeting Award inmiddels druk bezig met het inplannen van de tien locatiebezoeken voor februari en maart 2020. Ook zullen zij voor ronde twee per categorie de mystery calls van twintig locaties beoordelen, afkomstig van Mystery Review. Graag stellen we jullie voor aan Sonja Schaefers, eigenaar van XR Events.


 

Lees verder

Ronde 2 van de Nationale Meeting Award van start met 87 deelnemers!

Op 16 maart 2020 krijgen vijf locaties de Nationale Meeting Award voor de beste meeting- en eventlocatie uitgereikt in Novotel Amsterdam Schiphol Airport. Voor het zover is, moeten de 87 genomineerde locaties echter nog twee rondes doorlopen.

De vijfde editie van de Nationale Meeting Award kent in totaal drie rondes. Nieuw dit jaar was dat locaties in ronde 1 geselecteerd zijn op basis van voordracht door geselecteerde experts uit de branche en op basis van gastervaring en de ervaringen van boekers.

Een recordaantal van 1308 locaties is op deze manier voorgedragen voor deelname aan de Nationale Meeting Award in ronde 1 die 1 januari 2020 ten einde liep.

Lees verder

Interview jurylid Anuschka Fung Loy - @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling

Onze juryleden zijn voor de derde ronde van de Nationale Meeting Award inmiddels druk bezig met het inplannen van de tien locatiebezoeken voor februari en maart 2020. Ook zullen zij voor ronde twee per categorie de mystery calls van twintig locaties beoordelen, afkomstig van Mystery Review. Graag stellen we jullie voor aan Anuschka Fung Loy, eigenaar @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling.



Lees verder

Interview jurylid Natasja Torcqué - eigenaar On Top Events en oprichter ZEPnl

Onze juryleden zijn voor de derde ronde van de Nationale Meeting Award inmiddels druk bezig met het inplannen van de tien locatiebezoeken voor februari en maart 2020. Ook zullen zij voor ronde twee per categorie de mystery calls van twintig locaties beoordelen, afkomstig van Mystery Review. Graag stellen we jullie voor aan Natasja Torcqué, eigenaar On Top Events en oprichter ZEPnl.



Lees verder

Interview jurylid Angelique Vugts - manager bij de ErgoAcademie
 

Onze juryleden zijn voor de derde ronde van de Nationale Meeting Award inmiddels druk bezig met het inplannen van de tien locatiebezoeken voor februari en maart 2020. Ook zullen zij voor ronde twee per categorie de mystery calls van twintig locaties beoordelen, afkomstig van Mystery Review. Graag stellen we jullie voor aan Angélique Vugts, manager bij de ErgoAcademie.



Lees verder

Uitreiking Nationale Meeting Award bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport

 

De uitreiking van de Nationale Meeting Award zal de komende twee jaar plaatsvinden bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport. CLC-VECTA-directeur Riemer Rijpkema en general manager Floris Licht kijken uit naar een mooie samenwerking.



Lees verder

Meeting expert Marianne Dijkshoorn - Welkom Toegankelijk & Evenementen over haar favoriete locaties voor de Nationale Meeting Award 2020
 

Diverse meeting- en eventmanagers hebben voor de eerste ronde van de Nationale Meeting Award hun 25 favoriete locaties met ons gedeeld. Graag stellen we jullie voor aan Marianne Dijkshoorn van Welkom Toegankelijk & Evenementen.



Lees verder

Meeting expert Carla van den Berg - BTMClub over haar favoriete locaties voor de Nationale Meeting Award 2020
 

Diverse meeting- en eventmanagers hebben voor de eerste ronde van de Nationale Meeting Award hun 25 favoriete locaties met ons gedeeld. Graag stellen we jullie voor aan Carla van den Berg, managing partner van BTMClub.



Lees verder

Waar houdt de jury rekening mee?

De vijf jury's voor de verschillende categorieën maakte we onlangs al bekend. Om alvast een inschatting te kunnen maken, vroegen we aan de jury welke beoordelingsaspecten ze het belangrijkst vinden. Voor hen staat gastvrijheid op een, op enige afstand gevolgd door de kwaliteit van het eten & drinken. Veiligheid en duurzaamheid zijn iets minder belangrijk dan de prijs en de toegankelijkheid.

Vanaf 10 februari gaat onze jury per categorie de beste 10 locaties bezoeken die gekwalificeerd zijn voor de finaleronde van de NMA 2020. Op 16 maart 2020 worden de winnaars bekend gemaakt.



 

Met grote trots stellen we de vakjury van de Nationale Meeting Award edtie 2020 aan jullie voor.

De jury van de Nationale Meeting Award bestaat uit drie leden per categorie (vijftien in totaal). De vakjury heeft een belangrijke rol in de totstandkoming van de winnaars. Zij gaan tussen februari en maart 2020 de tien locaties binnen de aan hun toegewezen categorie bezoeken die door zijn naar ronde 3 van de Nationale Meeting Award.

Lees verder

Verantwoording puntentelling & proces Nationale Meeting Award

Benieuwd hoe uiteindelijk per categorie de winnaar van de Nationale Meeting Award tot stand komt? Het beoordelingsproces bestaat uit drie rondes: 
  1. online oriëntatie & aangedragen locaties uit je netwerk (ronde 1)
  2. telefonisch contact, websitebezoek & offerte (ronde 2)
  3. locatiebezoek (ronde 3)
Heb je als locatie na deze drie rondes de meeste punten verzameld, dan ben je de winnaar in jouw categorie!

De Nationale Meeting Award is een onafhankelijke prijs. De organisatie hecht er dan ook grote waarde aan om open en transparant te zijn over zowel het proces als de puntentelling hoe de winnaars tot stand komen. De verantwoording voor beide processen vind je hieronder  

Recordaantal deelnemers aan Nationale Meeting Award 2020

De eerste ronde van de Nationale Meeting Award is in volle gang! In totaal zullen er per categorie 20 locaties doorgaan naar de tweede ronde. 10 daarvan worden bepaald door onze experts, 10 door de gastervaringen op MeetingReview.

Inmiddels zijn 182 locaties aangemeld dankzij een aanbeveling van onze experts. Een recordaantal van maar liefst 1.284 locaties dingt mee via MeetingReview! Op 1 januari 2020 maken we op de website bekend welke locaties door zijn naar de tweede ronde.

Wil jij de kansen voor jouw favoriete locatie vergroten? Draag deze dan voor door een beoordeling te schrijven op MeetingReview!

Lees verder

NMA Expert Challenge met Marjolein Kellerhuis - Event PA/GenietMee

Marjolein Kellerhuis is een Event PA en eigenaar van GenietMee. Zij is één van onze experts die haar favoriete locaties met ons heeft gedeeld. Marjolein daagt Esther Spierdijk uit om ook haar toplocaties te delen!

Per categorie mogen diverse experts uit de branche hun vijf favoriete locaties aandragen. Hier wordt een vaste puntentelling aan gekoppeld. De 10 locaties die per categorie de hoogste score hebben gaan door naar ronde 2. Ook de 10 locaties met de hoogste score op MeetingReview op 1-1-2020 gaan door naar ronde 2 van de Nationale Meeting Award. 

Actuele tussenstand nominatie o.b.v. gastervaring & ervaring van boekers (Ronde 1B)

Voor de eerste ronde van de Nationale Meeting Award vragen we experts uit de branche om een lijst van favoriete locaties aan te dragen. Daarnaast gaan ook de 10 locaties met de hoogste score op basis van gastervaring & ervaring van boekers door naar ronde 2. 

De professionele markt van meeting- en eventplanners, management assistenten, organisatoren en deelnemers bepalen jaarlijks deze tweede top 10 per categorie.
Voor de rangschikking wordt gebruik gemaakt van het scoremodel van reviewplatform MeetingReview. Benieuwd welke locaties op dit moment in de top 10 staan? Bekijk hier de actuele tussenstand. 

Staat de locatie op 1-1-2020 in de top 10 van zijn categorie dan is deze verzekerd van deelname aan ronde 2 van de Nationale Meeting Award.

Mystery Review wordt partner van de Nationale Meeting Award 2020
 

In 2020 wordt alweer voor de vijfde keer de Nationale Meeting Award uitgereikt binnen vijf verschillende categorieën. Voor deze editie is de organisatie een strategisch partnerschap aangegaan met Mystery Review. Deze organisatie is specialist op het gebied van onderzoek naar klantbeleving en gaat voor de Nationale Meeting Award offertes aanvragen en beoordelen. 

Lees verder

Nationale Meeting Award 2020: Klaar voor de vijfde uitreiking!

In 2020 worden alweer voor de vijfde keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt binnen vijf verschillende categorieën.

Omdat de vier partijen achter deze prijs veel waarde hechten aan vernieuwing, constructieve verbeterpunten en 3.0-versies, is het beoordelingsproces dit jaar nog scherper geworden.

Lees verder
 

Editie 2019
 

Dit zijn de beste meeting- en eventlocaties van Nederland!

Na het verzamelen van genoeg reviews, het invullen van de online survey, een uitgebreid jury-interview én een locatiebezoek, zijn de winnaars van de Nationale Meeting Award 2019 bekend!

Op maandag 11 maart 2019 mochten vijf locaties de award voor beste Meeting-  en Eventlocatie van Nederland in ontvangst nemen bij Postillion Hotel Amsterdam.

Lees verder

Aftermovie en interviews winnaars, jury en organisatie Nationale Meeting Award editie 2019

Bekijk hier de aftermovie van de award uitreiking en de interviews met de winnaars in de categorieën Small, Medium en Extra Large, de jury en de organisatie van de Nationale Meeting Award. 

Lees verder

Volledige uitslag Nationale Meeting Award editie 2019

Na het verzamelen van genoeg reviews, het invullen van de online survey, een uitgebreid jury-interview én een locatiebezoek, zijn de winnaars van de Nationale Meeting Award 2019 bekend! Op maandag 11 maart mochten vijf locaties de award voor beste Meeting-  en Eventlocatie van Nederland in ontvangst nemen bij Postillion Hotel Amsterdam.

Lees verder

Boeiend kennisprogramma voorafgaand aan uitreiking Nationale Meeting Award 2019

Op maandag 11 maart worden voor de 4e keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt; de onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Voorafgaand aan de spetterende uitreiking van de Nationale Meeting Award kun je deelnemen aan het kennisprogramma met key-note speaker Prof. Dr. Justin Jansen en verschillende subsessies.
Lees verder

Nationale Meeting Award: de finalisten zijn bekend!

Na de succesvolle afronding van de jury-interviews zijn op donderdag 7 februari de finalisten van de Nationale Meeting Award bekendgemaakt. Welke vijf locaties uiteindelijk de prijs voor de beste meeting- en eventlocatie overhandigd krijgen, wordt onthuld op maandag 11 maart bij Postillion Hotel Amsterdam.

Lees verder

Nationale Meeting Award: eerste jury-interviews achter de rug

Op donderdag 24 januari vonden de eerste jury-interviews met de locaties in de categorie Small, Medium en Large plaats. Onder andere deze jury-gesprekken bepalen welke locaties op maandag 11 maart de Nationale Meeting Award winnen.

Lees verder

Even voorstellen: de vakjury van de Nationale Meeting Award

De samenstelling van de vakjury voor de Nationale Meeting Award 2019 is bekend. Het is aan hen om de vijftig locaties die door zijn naar ronde twee aan een uitgebreid interview te onderwerpen.

De Nationale Meeting Award kent vijf categorieën (Small, Medium, Large, Extra Large en Extra Extra Large. Voor elke categorie is een jury van drie vakmensen samengesteld. 

Lees verder

Vijftig locaties door naar ronde 2 van de Nationale Meeting Award

Op maandag 11 maart wordt voor de vierde keer de Nationale Meeting Award uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Na het verstrijken van de deadline voor de eerste ronde op 1 januari 2019 zijn de 50 genomineerden voor ronde 2 bekend.

Lees verder

Deelnemers Nationale Meeting Award ontvangen onderzoeksrapport met benchmark

Meer inzicht in je gastbeleving, kwaliteit en ondernemerschap

Het gezegde 'meedoen is belangrijker dan winnen' geldt ook zeker voor de Nationale Meeting Award die in maart 2019 voor de vierde keer wordt uitgereikt. Alle deelnemende locaties die voor ronde 1 de survey invullen

Lees verder

Al honderd aanmeldingen Nationale Meeting Award 2019.

Het loopt storm met het aantal aanmeldingen voor de Nationale Meeting Award 2019. Inmiddels hebben we de mijlpaal van 100 locaties bereikt die zich hebben aangemeld voor deze onafhankelijke prijs voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. De eer van honderdste deelnemer viel te beurt aan NH Hotel Schiphol Airport.

Lees verder

Inschrijving Nationale Meeting Award 2019 geopend!

In maart 2019 zal de Nationale Meeting Award voor de vierde keer worden uitgereikt. Voordat het zover is, legt de organisatie achter deze prijs de laatste hand aan het vernieuwde beoordelingsproces. Gastervaring, kwaliteit en ondernemerschap blijven centraal staan.

De Nationale Meeting Award is een algemene, onafhankelijke prijs die wordt uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. 

Lees verder
 

Editie 2018
 

Geslaagde derde editie Nationale Meeting Award

Na het verzamelen van genoeg reviews, het invullen van een uitgebreide vragenlijst en het overtuigen van de jury, zijn de winnaars van de Nationale Meeting Award 2018 bekend. Op maandag 12 maart mochten vijf locaties bij Mariënhof in Amersfoort de award in ontvangst nemen.

Voorafgaand aan de uitreiking vond er een kennisevenement plaats dat in het teken stond van ‘in control zijn en blijven’. De organisatie van dit event lag in handen van de nieuwe NMA-partner CLC-VECTA.

Lees verder

Nationale Meeting Awards 2018 uitgereikt in Marienhof Amersfoort

Maandagmiddag 12 maart  zijn in de Mariënhof in Amersfoort de awards uitgereikt aan de winnaars van de Nationale Meeting Award 2018. De uitreiking werd voorafgegaan door het kennisevent 'In control zijn en blijven' georganiseerd door NMA-partner CLC-VECTA, waarna de middag haar apotheose bereikte met de bekendmaking van de vijf winnaars van de Nationale Meeting Award 2018.  

Lees verder

Volledige uitslag ronde 3 Nationale Meeting Award 2018

Maandagmiddag 12 maart  zijn in de Mariënhof in Amersfoort de awards uitgereikt aan de winnaars van de Nationale Meeting Award 2018. De uitreiking werd voorafgegaan door het kennisevent 'In control zijn en blijven' georganiseerd door NMA-partner CLC-VECTA, waarna de middag haar apotheose bereikte met de bekendmaking van de vijf winnaars van de Nationale Meeting Award 2018.  

Lees verder

12 maart uitreiking Nationale Meeting Awards 2018

Op 12 maart worden voor de 3e keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt; de onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Met de toetreding van CLC-VECTA als partner krijgt de uitreiking vorm in een niet te missen kennisevent dat CLC-VECTA organiseert voor locaties en meeting professionals. Deze editie staat in het teken van In Control zijn en blijven. 

Lees verder

 

Impressie jurybezoek categorie Medium

Op maandag 19 februari bezochten Jeannette van Namen, Linda Kerkhoven en Renée de Winter de locaties Park Inn by Radisson Amsterdam Airport, deVLOER en OpMaat Vergaderen voor de categorie Medium in de finaleronde van de Nationale Meeting Award 2018.  Jurylid Linda Kerkhoven maakte deze leuke impressie van de dag.

Lees verder

Dit zijn de finalisten van de Nationale Meeting Award 2018

De vijftien finalisten van de Nationale Meeting Award 2018 zijn bekend! Op 12 maart wordt in Mariënhof in Amersfoort bekendgemaakt welke locaties binnen de vijf categorieën in de prijzen zullen vallen.

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EventSummit, Vergaderhamers, CLC-VECTA en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland.

Lees verder

Volledige uitslag ronde 2 Nationale Meeting Award 2018

De vijftien finalisten van de Nationale Meeting Award 2018 zijn bekend! Op 12 maart wordt in Mariënhof in Amersfoort bekendgemaakt welke locaties binnen de vijf categorieën in de prijzen zullen vallen.

Het kwalificatieproces voor deze award heeft in de afgelopen maanden plaatsgevonden. Eerst moesten de locaties die zich hadden ingeschreven ten minste tien nieuwe reviews ontvangen op MeetingReview.

Lees verder



Met trots presenteren we de vakjury van de Nationale Meeting Award 2018

15/1/2018

Maar liefst vijftien juryleden zullen mede bepalen welke locatie per categorie met deze award naar huis zal gaan.
De Nationale Meeting Award kent vijf verschillende categorieën. Per categorie zijn drie juryleden aangesteld. 


Lees verder

 

De genomineerde locaties van de Nationale Meeting Award zijn bekend!

2/1/2018

Op 31 december 2017 sloot de eerste ronde van de Nationale Meeting Award. Deze eerste ronde bestond uit het verzamelen van ten minste 10 nieuwe reviews in 2017 op MeetingReview.com. In totaal wisten 73 locaties de eis voor nominatie te behalen en zijn hiermee door naar ronde 2 van de Nationale Meeting Award.

Lees verder

 


Unieke mijlpaal bereikt: 1000 aanmeldingen voor de eerste ronde van de Nationale Meeting Award!

18/12/2017

Nog 2 weken te gaan...
Om uw locatie te kwalificeren voor de eerste ronde van de Nationale Meeting Award zijn minimaal 10 reviews in 2017 op MeetingReview vereist. Beschikt uw locatie al over de 10 reviews? Gefeliciteerd, want dan is uw locatie automatisch door naar de tweede ronde! Op 1 januari 2018 zal de eerste ronde sluiten, dit houdt in dat de laatste 2 weken zijn ingegaan om de laatste reviews te verzamelen.

Lees verder

 

Op maandag 12 maart 2018 zullen de Nationale Meeting Awards worden uitgereikt 

30/11/2017

Branchevereniging CLC-VECTA is sinds deze editie partner in de Nationale Meeting Award (NMA), op zich geen verrassend nieuws maar nieuw is wel dat CLC-VECTA participeert door de organisatie van het Congresprogramma voor haar rekening te nemen.

Inmiddels zijn we volop aan de slag met de invulling van het programma dat gaat bestaan uit verschillende onderwerpen die op dit moment voor locaties en meeting professionals topics zijn. De datum is bekend, 12 maart 2018, in de middag. De locatie houden we nog even geheim tot dat we het programma definitief hebben ingevuld.

Lees verder

 
Na twee succesvolle edities van de Nationale Meeting Award gaan we ook dit jaar weer op zoek naar de beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland

22/09/2017

De Nationale Meeting Award wordt in 2018 voor de derde keer uitgereikt. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Twee jaar geleden hebben Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en EventSummit (voorheen EvenementContact) het initiatief genomen tot de organisatie van de Nationale Meeting Award. Motivatie voor deze nieuwe award was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie.

Lees verder

 
Nationale Meeting Award 2017 uitgereikt op EvenementContact

14/3/2017

Na het verzamelen van genoeg reviews en het overtuigen van de jury zijn nu ook voor 2017 de winnaars van de Nationale Meeting Award bekend. Tijdens de vakbeurs EvenementContact op donderdag 9 maart kregen zij hun award uitgereikt. geWoonboot, Kaap Doorn en Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent mogen zich vanaf nu een jaar lang de ‘Beste meeting- en eventlocatie van Nederland’ noemen.

Lees verder

 

geWoonboot, Kaap Doorn en Van der Valk Nijmegen-Lent winnaars Nationale Meeting Award 2017

10/3/2017

Afgelopen maand vonden de locatiebezoeken plaats door de vakjury van de Nationale Meeting Award. Op 7 februari mochten Trees Overkamp (‎Cygnea) en Riemer Rijpkema (CLC-VECTA) aftrappen met een bezoek aan de drie finalisten in de categorie Large.
Vervolgens was het op 15 februari de beurt aan Jolande van den Berg (Management Assistant Bestuurssecretariaat bij Arrondissementsparket Openbaar Ministerie en Regioteamlid NVD Zuid-Holland) en Wouter Olland (Olland Marketing Solutions) in de categorie Medium.
En op 17 februari sloten Ingrid Rip (RREM) en Michiel Smilde (Eventerim) de locatiebezoeken af voor de categorie Medium.
Ton Soons heeft namens Vergaderhamers alle 9 finalisten bezocht en onderworpen aan een inspectie op basis van (een selectie van) de criteria van het Vergaderhamer-keurmerk.

Lees verder

 


Finalisten Nationale Meeting Award bekend

1/2/2017

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, Vergaderhamers en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland en wordt donderdag 9 maart uitgereikt tijdens EvenementContact in Ahoy, Rotterdam.

De Nationale Meeting Award voor beste Meeting- en Eventlocatie kent drie categorien, te weten:

Lees verder

 

Genomineerden Nationale Meeting Award 2017 bekend

2/1/2017

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContactVergaderhamers en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland en wordt donderdag 9 maart uitgereikt tijdens de brancheborrel op het hoofdpodium van EvenementContact in Ahoy.

Lees verder

 

Juryleden tweede editie Nationale Meeting Award bekend

1/12/2016

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. Op donderdag 9 maart 2017 zal deze award voor de tweede maal worden uitgereikt tijdens EvenementContact. Voor het zo ver is moeten de genomineerde locaties, die in januari 2017 bekend worden gemaakt, onder andere nog worden beoordeeld door een jury. Inmiddels is het juryteam voor alle drie de categorieën rond. 

Lees verder


 

SecretaresseNet faciliteert stemronde tijdens de Nationale Meeting Award

7/11/2016

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. 

De eis voor nominatie voor de Nationale Meeting Award 2017 is het verzamelen van ten minste 10 nieuwe reviews van je klanten in 2016 op MeetingReview. Op 1 januari 2017 worden de genomineerde locaties per categorie bekend gemaakt:

Lees verder

 

Free a Girl goede doel van tweede editie Nationale Meeting Award

12/9/2016

Organisatie van de Nationale Meeting Award maakt met trots bekend dat het inschrijfgeld van deze tweede editie ten goede zal komen aan Free a Girl.

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. Het inschrijfgeld dat de genomineerden betalen kwam vorig jaar ten goede aan CliniClowns Nederland. Zij kregen bij de uitreiking van de eerste Nationale Meeting Award een cheque van € 2325,- aangeboden. Deze uitreiking vond plaats tijdens EvenementContact 2016.

Lees verder


 
DE INSCHRIJVINGEN ZIJN WEER GEOPEND!

1/7/2016

De initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award hebben de inschrijvingen geopend voor NMA 2017. Dit jaar gaan zij weer op zoek naar de beste eventlocatie van Nederland. Daarnaast gaan zij ook op zoek naar het beste organisatiebureau.

De Nationale Meeting Award wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt tijdens de vakbeurs EvenementContact op 9 maart 2017 in Ahoy Rotterdam. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland en het beste organisatiebureau. Er bestaan vier categorieën waar een Award te winnen valt: Beste Organisatiebureau, locatie Large, locatie Medium en locatie Small. Vijftig procent van het inschrijfbedrag van alle genomineerde locaties wordt gedoneerd aan een goed doel.

Lees verder


 

Succesvolle eerste editie Nationale MeetingAward krijgt vervolg in 2017!

18/3/2016

Tijdens EvenementContact werd dit jaar voor de eerste keer de Nationale Meeting Award uitgereikt. Deze onafhankelijke award werd door de branche zeer positief ontvangen. De prijs krijgt dan ook een vervolg in 2017 met een nieuwe categorie voor organisatiebureaus.

De Nationale Meeting Award is een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. 

Lees verder


 


Organisatie
 


Preferred suppliers