Interview jurylid Angélique Vugts, manager bij de ErgoAcademieOnze juryleden zijn voor de derde ronde van de Nationale Meeting Award inmiddels druk bezig met het inplannen van de tien locatiebezoeken voor januari en februari 2020. Ook zullen zij voor ronde twee per categorie de mystery calls van twintig locaties beoordelen, afkomstig van Mystery Review. Graag stellen we jullie voor aan Angélique Vugts, manager bij de ErgoAcademie.


De ErgoAcademie is het scholingsinstituut van de beroepsvereniging van ergotherapeuten. Manager Angélique Vugts organiseert voor dit instituut zo'n 65 events per jaar, variërend van workshops en veertiendaagse trainingen tot jaarcongressen voor 500 deelnemers. “Bij het boeken van locaties let ik onder andere op praktische zaken zoals bereikbaarheid per openbaar vervoer en parkeerplaatsen. Maar ook de uitstraling van een locatie en het flexibel inspelen op last minute ondersteuning of dieetwensen vind ik belangrijk. Wanneer de catering in orde is, is ook de helft van je dag al geslaagd.” 

Angélique is voor de tweede maal jurylid van de Nationale Meeting Award. Dit jaar zit ze met Marjolein van Rosmalen en Tineke Hoogland in de vakjury voor de categorie Extra Large. “De eerste keer is het me heel goed bevallen. Het is voor eventmanagers de ideale gelegenheid om locaties te bezoeken. De locaties zijn heel erg fanatiek en zorgen voor een uitstekende ontvangst. Daarnaast is het ontzettend leuk om te sparren en ervaringen te delen met de mede-juryleden. Ik zie een beetje op tegen het bezoeken van tien locaties in drie dagen tijd, dat wordt een flinke klus. Maar de nieuwe opzet geeft de jury wel de kans om meer de diepte in te gaan. Het fanatisme en de blijdschap van de winnaars is bovendien mooi om te zien. Het levert hen een goede profilering en een betere herkenbaarheid op.”