Recordaantal deelnemers aan Nationale Meeting Award 2020

De eerste ronde van de Nationale Meeting Award nadert zijn climax. In totaal zullen er 100 locaties (20 per categorie) doorgaan naar de tweede ronde. 10 daarvan worden bepaald door onze experts, 10 door de gastervaringen op MeetingReview.

Inmiddels zijn 182 locaties aangemeld dankzij een aanbeveling van onze experts. Een recordaantal van maar liefst 1.284 locaties dingt mee op basis van gastervaring en ervaring van boekers via MeetingReview! Op 1 januari 2020 maken we op de website bekend welke locaties door zijn naar de tweede ronde.

Wil jij de kansen voor jouw favoriete locatie vergroten? Draag deze dan - vóór 31 december 2019 - voor door een beoordeling te schrijven op MeetingReview!

 
Je mag meerderde locaties beoordelen/voordragen. Sterker nog, iedere volgende beoordeling die je deelt is onderdeel van je weging. Een beoordeling van een ervaren reviewer krijgt namelijk een hogere weging dan een beoordeling van een reviewer met 1 review. 

Staat de locatie op 1-1-2020 in de top 10 van zijn categorie dan is deze verzekerd van deelname aan ronde 2 van de Nationale Meeting Award.