Vakjury Nationale Meeting Award 2020

Met grote trots stellen we je voor aan de vakjury van de Nationale Meeting Award 2020:
De jury van de Nationale Meeting Award bestaat uit drie leden per categorie (vijftien in totaal). De vakjury heeft een belangrijke rol in de totstandkoming van de winnaars.

In totaal zullen 100 locaties zich kwalificeren voor de Nationale Meeting Award 2020 (ronde 1). In twee vervolgrondes zal de jury uiteindelijk 5 winaars aanwijzen ( 1 per categorie) die zich een jaar lang de beste Meeting en Eventlocatie van Nederland mogen noemen. 

In ronde 2 gaan we doorselecteren aan de hand van een kwaliteitsmeting van de websites van alle deelnemers en het telefonisch opvragen en beoordelen van een offerte. Na ronde 2 zullen er nog 50 locaties in de race zijn.

De derde ronde staat in het teken van de jurybeoordeling. Elke categorie kent een eigen jury van drie vakprofessionals. Als eerste beoordeelt elk jurylid de website van de locatie. 

Vervolgens worden de tien locaties per categorie door de drie juryleden bezocht voor een interview én inspectie van de locatie. Deze bezoeken vinden plaats tussen 1 februari en 1 maart 2020. 

Op basis van het juryoordeel worden er opnieuw punten toegekend. De winnaar per categorie is de locatie die na drie rondes de hoogste totaalscore heeft. 

 Organisatie
 


Preferred suppliers