Over ons

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. Deze algemene, onafhankelijke prijs wordt sinds 2016 uitgereikt en is bestemd voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. 

Motivatie voor deze nieuwe award vanuit de founding partners was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie. 


Missie
De Nationale Meeting Award is een jaarlijks terugkerende onafhankelijke bekroning voor de locaties en de professionals in het vak die zich onderscheiden in de MICE-branche door aantoonbare kwaliteit, gastervaringen en ondernemerschap en stelt zich tot doel een bijdrage te leveren aan de verhoging van het kwaliteitsniveau van dienstverlening in de gehele branche.

Visie
De winnaars van de Nationale Meeting Award zijn een inspiratie voor locaties en de professionals in het vak om zich continu te blijven verbeteren op het gebied van kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.Over de initiatiefnemers


CLC-VECTA

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de branchevereniging voor organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives. 

www.clcvecta.nl


Meeting Magazine

Meeting Magazine is hét vakblad voor zakelijke bijeenkomsten, congressen, evenementen en incentives. Boekers van zakelijke bijeenkomsten vinden in Meeting Magazine informatie over en inspiratie voor hun dagelijkse werkzaamheden. Via diverse thema's en achtergronden wordt de Meeting- en Eventprofessional op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in diens vakgebied. 

Met een oplage van 5.000 exemplaren en een meeleesfactor van 3 personen, in combinatie met 10.000 abonnees op het E-magazine, zorgt Meeting Magazine zes keer per jaar voor direct contact met 25.000 Meeting- en Evenplanners in heel Nederland. (HOI-gecertificeerd) 

www.meetingmagazine.nl


MeetingReview

MeetingReview biedt een platform waar meetinglocaties en meetingdiensten zich kunnen presenteren. Meningen van anderen zijn belangrijk bij het nemen van een (investerings)beslissing. Op MeetingReview kan een gast een review schrijven en kunnen testimonials worden gepubliceerd.

www.meetingreview.com


Vergaderhamers

Nederland en België tellen veel vergader- en congresaccommodaties. Het is in het belang van opdrachtgevers en accommodaties dat de markt transparant is. Wie biedt welke kwaliteit en voldoet aan eisen van omvang, bereikbaarheid, etc.
Vergaderhamers is een uitstekend middel voor boekers om inzicht te krijgen in hetgeen congres- en vergaderbedrijven bieden. Het systeem is objectief en geniet de steun van verschillende brancheorganisaties en verenigingen in Nederland en België.

www.vergaderhamers.nl