Over ons

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. Deze algemene, onafhankelijke prijs wordt sinds 2016 uitgereikt en is bestemd voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. 

Motivatie voor deze nieuwe award vanuit de founding partners was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie. 


Missie
De Nationale Meeting Award is een jaarlijks terugkerende onafhankelijke bekroning voor de locaties en de professionals in het vak die zich onderscheiden in de MICE-branche door aantoonbare kwaliteit, gastervaringen en ondernemerschap en stelt zich tot doel een bijdrage te leveren aan de verhoging van het kwaliteitsniveau van dienstverlening in de gehele branche.

Visie
De winnaars van de Nationale Meeting Award zijn een inspiratie voor locaties en de professionals in het vak om zich continu te blijven verbeteren op het gebied van kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.Over de initiatiefnemers


CLC-VECTA

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de branchevereniging voor organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives. 

www.clcvecta.nl


Meeting Magazine

Meeting Magazine is hét vakblad voor zakelijke bijeenkomsten, congressen, evenementen en incentives. Boekers van zakelijke bijeenkomsten vinden in Meeting Magazine informatie over en inspiratie voor hun dagelijkse werkzaamheden. Via diverse thema's en achtergronden wordt de Meeting- en Eventprofessional op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in diens vakgebied. 

Met een oplage van 5.000 exemplaren en een meeleesfactor van 3 personen, in combinatie met 10.000 abonnees op het E-magazine, zorgt Meeting Magazine zes keer per jaar voor direct contact met 25.000 Meeting- en Evenplanners in heel Nederland. (HOI-gecertificeerd) 

www.meetingmagazine.nl


MeetingReview

MeetingReview biedt een platform waar meetinglocaties en meetingdiensten zich kunnen presenteren. Meningen van anderen zijn belangrijk bij het nemen van een (investerings)beslissing. Op MeetingReview kan een gast een review schrijven en kunnen testimonials worden gepubliceerd.

www.meetingreview.com


Vergaderhamers

Nederland en België tellen veel vergader- en congresaccommodaties. Het is in het belang van opdrachtgevers en accommodaties dat de markt transparant is. Wie biedt welke kwaliteit en voldoet aan eisen van omvang, bereikbaarheid, etc.
Vergaderhamers is een uitstekend middel voor boekers om inzicht te krijgen in hetgeen congres- en vergaderbedrijven bieden. Het systeem is objectief en geniet de steun van verschillende brancheorganisaties en verenigingen in Nederland en België.

www.vergaderhamers.nl

Preferred suppliers van de Nationale Meeting Award

Mystery Review 

Mystery Review is dé specialist op het gebied van kwalitatief onderzoek. 

Naast onderzoeken die helpen bij het borgen van contactmomenten, handelingen en kpi’s helpt Mystery Review organisaties op positieve wijze te spiegelen door middel van belevingsonderzoeken gericht op kwaliteit en service. De NPS (Net Promoter Score), is hierbij een onontbeerlijk instrument.

Onderzoek naar klantbeleving binnen een organisatie wordt veelal gedaan door middel van kwantitatief onderzoek zoals klanttevredenheidsonderzoeken. Deze vorm van onderzoek geeft inzage in het ‘hoe’ en het ‘waar’. Voor het ‘waarom’ voegen wij graag kwalitatief onderzoek toe, uitgevoerd door mystery guests. Deze vorm van onderzoek levert concrete en diepgaande feedback, zodat uw organisatie hands on tools krijgt aangereikt waarmee u direct actie kunt ondernemen om uw klantloyaliteit te verhogen. Uw klanten zijn immers als ambassadeur of fan van uw organisatie van groot belang in het verhogen van uw omzet. Dit is dan ook direct uw return on investment.

www.mystery-review.nl
Hotel Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Novotel Amsterdam Schiphol Airport is een prachtig vormgegeven hotel op een zeer gunstige ligging, slechts 200 m van station Hoofddorp, 4 min. met de trein vanaf luchthaven Schiphol en 20 min. met de trein vanaf het centrum van Amsterdam. Dit hotel is de perfecte keuze voor zakenreizigers en vakantiegangers. Ontdek de uitstekende service en eersteklas faciliteiten. Het is perfect voor een korte tussenstop om Amsterdam en de regio te verkennen, of voor het organiseren van een bijeenkomst of congres.

Ons hotel is gunstig gelegen naast bedrijventerrein 20|20, het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland. Er is een directe verbinding naar de snelwegen A4 en A5. Schiphol en Amsterdam liggen respectievelijk op 4 en 20 minuten met de trein.

www.novotel.com

Eventerim, Event- en Congresmanagement
Concept & Creatie | Projectmanagement | Productie | Advies 

Eventerim is een betrokken, inlevende en professionele partner in communicatie en ondersteunt graag bij het bedenken, produceren én uitvoeren van een waardevol en onvergetelijk corporate- of publieksevenement. Full service evenementenbureau Eventerim helpt graag uw dromen en ambities te realiseren.

Samen met zijn professionele en warme netwerk van eventspecialisten staat eigenaar Michiel Smilde altijd garant voor een feilloze voorbereiding, uitvoer én nazorg van uw meeting, congres of evenement. Zowel op strategisch-, tactisch- als operationeel niveau. Michiel was de afgelopen tientallen jaren nauw betrokken bij en/of verantwoordelijk voor de planning en organisatie van ruim 1.575 meetings, congressen en events. De ervaring, kennis en kunde die hij daarbij op deed zet hij graag in ten gunste van het succes van uw organisatie. 

www.eventerim.com
 Organisatie
 


Preferred suppliers