Uitreiking Nationale Meeting Award bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport

De uitreiking van de Nationale Meeting Award zal de komende twee jaar plaatsvinden bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport. CLC-VECTA-directeur Riemer Rijpkema en general manager Floris Licht kijken uit naar een mooie samenwerking.

Riemer Rijpkema: “Naast het feit dat Novotel Amsterdam Schiphol Airport een prachtig hotel is, willen Floris en zijn team graag actief meedenken over een goede invulling van het kennisevent. Het thema duurzaam ondernemerschap zal centraal staan tijdens de bijeenkomst. De keynote en de subsessies zullen in het teken staan van duurzame businessmodellen en hoe je storytelling in kan zetten voor het vermarkten hiervan. Het uiteindelijke doel is om de Nationale Meeting Award gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen.”

Floris Licht: “De Nationale Meeting Award is een mooi initiatief. Het maakt heel veel enthousiasme in je team los en biedt tegelijkertijd een kritische blik op je onderneming. De uitreiking zelf is een ideale gelegenheid om mensen met elkaar in contact te brengen. Wij kijken er enorm naar uit om het kennisevent te mogen hosten.”

De Nationale Meeting Award wordt uitgereikt op maandag 16 maart 2020. Zet de datum alvast in je agenda!