Interview jurylid Natasja Torcqué, eigenaar On Top Events en oprichter ZEPnl


Onze juryleden zijn voor de derde ronde van de Nationale Meeting Award inmiddels druk bezig met het inplannen van de tien locatiebezoeken voor januari en februari 2020. Ook zullen zij voor ronde twee per categorie de mystery calls van twintig locaties beoordelen, afkomstig van Mystery Review. Graag stellen we jullie voor aan Natasja Torcqué van On Top Events en ZEPnl.


Natasja Torcqué organiseert namens haar eigen evenementenbedrijf On Top Events diverse zakelijke bedrijfsevenementen, van bedrijfsuitjes tot relatieevents voor 700 personen. Daarnaast is zij de oprichter van het ondernemers eventplatform ZEPnl, dat actief is in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wanneer Natasja loacties zoekt voor haar bijeenkomsten, let ze heel bewust op de ontvangst. “Ik vind het belangrijk dat de contactpersonen van de locaties hun passie voor de locatie en hun vak weten over te brengen in plaats van enkel een rondleiding door het bedrijf te geven. Ook waardeer ik het wanneer iemand veel vragen stelt. Een bijeenkomst gaat veel verder dat het verzorgen van de catering en de juiste zaalopstelling. Ik wil samen met de locatie het maximale eruit halen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een locatie sfeer heeft en een flexibele opstelling heeft zodat er bijvoorbeeld goed kan worden ingespeeld op no show of juist een grotere opkomst.”

Natasja zit samen met Ron van Steenis en Brigitte van Delft-Crop in de jury voor de categorie Large. “Ik was in 2019 aanwezig bij de uitreiking en vind het een mooi initiatief. De regiocoördinatoren van ZEPnl zijn zelf ook erg fanatiek met het delen van reviews op MeetingReview. Locaties die hun best doen mogen best eens in het zonnetje worden gezet!”