Eindstand categorie XXL  Nationale Meeting Award 2020

Klik hier voor het verslag van deze uitreiking
Eindstand categorie XL  Nationale Meeting Award 2020


Klik hier voor het verslag van deze uitreiking

Eindstand categorie L  Nationale Meeting Award 2020


Klik hier voor het verslag van deze uitreiking
Eindstand categorie M Nationale Meeting Award 2020


Klik hier voor het verslag van deze uitreiking
Eindstand categorie S Nationale Meeting Award 2020

Klik hier voor het verslag van deze uitreiking
 

Dit zijn de finalisten van de Nationale Meeting Award editie 2020!
Op maandag 10 februari zijn de vijftig finalisten van de Nationale Meeting Award bekendgemaakt. De komende weken krijgen deze locaties de vakjury over de vloer die uiteindelijk zullen gaan bepalen welke vijf locaties op 16 maart bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport een Nationale Meeting Award krijgen uitgereikt.

Locatiebezoek door jury

De in totaal vijftig locaties die nu nog meedingen naar de award, hebben de afgelopen maanden de eerste twee rondes succesvol doorlopen. De eerste ronde bestond uit het behalen van de hoogste scores op het gebied van gastervaring en ervaring van boekers en een positieve voordracht van meetingexperts uit de branche.

In de tweede ronde kregen de locaties een mystery call van Mystery Review en werd hun website beoordeeld. De vijftig locaties die door zijn naar ronde drie, kunnen de komende weken een bezoek verwachten van de vakjury. De winnaar per categorie wordt bepaald door de hoogst behaalde totaalscore na drie rondes.

Hieronder tref je per categorie de 10 finalisten van de Nationale Meeting Award editie 2020. 


 


Ronde 2 van de Nationale Meeting Award van start met 87 deelnemers

Op 16 maart 2020 krijgen vijf locaties de Nationale Meeting Award voor de beste meeting- en eventlocatie uitgereikt in Novotel Amsterdam Schiphol Airport. Voor het zover is, moeten de 87 genomineerde locaties echter nog twee rondes doorlopen.

De vijfde editie van de Nationale Meeting Award kent in totaal drie rondes. Nieuw dit jaar was dat locaties in ronde 1 geselecteerd zijn op basis van voordracht door geselecteerde experts uit de branche en op basis van gastervaring en de ervaringen van boekers. Een recordaantal van 1308 locaties is op deze manier voorgedragen voor deelname aan de Nationale Meeting Award in ronde 1 die 1 januari 2020 ten einde liep.

Begin januari zijn de honderd locaties die het vaakst zijn voorgedragen en daarmee de meeste punten hebben gescoord geinformeerd. Hiervan zijn er in totaal 87 doorgestroomt naar ronde 2. De volledige lijst met genomineerden per categorie tref je hieronder.

 

Actuele tussenstand ronde 1B: Nominatie op basis van gastervaring en ervaring van boekers (10 locaties per categorie)

Deelname aan de Nationale Meeting Award 2020 is op basis van voordracht door experts en ervaring van opdrachtgevers

Tien locaties worden genomineerd op basis van voordracht door geselecteerde experts uit de branche (aangewezen door de organisatie). 

De overige tien locaties worden geselecteerd op basis van gastervaring en ervaring van boekers. De professionele markt van meeting- en eventplanners, management-assistenten, organisatoren en deelnemers bepalen jaarlijks deze tweede top 10 per categorie. Voor de rangschikking wordt gebruik gemaakt van het scoremodel van reviewplatform MeetingReview.

De actuele tussenstand voor dit onderdeel (ronde 1B) tref je hieronder. 

Beoordeel nu jouw favoriete locatie
Dus behoor jij tot bovenstaande doelgroep en heb je een geweldige ervaring met een locatie die je de kans wilt geven om een Nationale Meeting Award te winnen, beoordeel deze dan (anoniem) via MeetingReview.

Je mag meerderde locaties beoordelen. Sterker nog, iedere volgende beoordeling die je deelt is onderdeel van je weging. Een beoordeling van een ervaren reviewer krijgt namelijk een hogere weging dan een beoordeling van een reviewer met 1 review. 

Staat de locatie op 1-1-2020 in de top 10 van zijn categorie dan is deze verzekerd van deelname aan ronde 2 van de Nationale Meeting Award.

Organisatie
 


Preferred suppliers