Interview jurylid Anuschka Fung Loy, @Noes Eventmanagement & ConceptontwikkelingOnze juryleden zijn voor de derde ronde van de Nationale Meeting Award inmiddels druk bezig met het inplannen van de tien locatiebezoeken voor januari en februari 2020. Ook zullen zij voor ronde twee per categorie de mystery calls van twintig locaties beoordelen, afkomstig van Mystery Review. Graag stellen we jullie voor aan Anuschka Fung Loy van @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling.


Anuschka Fung Loy is eigenaar van @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling. Haar focus ligt op zakelijke events met een marketing of communicatiedoelstelling. Voor zowel haar eigen bureau als voor haar functie als coordinator van freelance netwerkplatform zep010 boekt Anuschka regelmatig locaties. Voor haar staat veiligheid voorop. “Men denkt daar niet altijd meteen aan of gaat ervan uit dat de locatie het allemaal wel geregeld heeft. Maar als jij een event voor 350 personen organiseert, ben jij degene die verantwoordelijk is voor hun veiligheid. En als het misgaat, heb jij niet de kennis en kunde van een beveiliger. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de gasten centraal staan en dat alles waar zij mee te maken hebben in orde is; van communicatie tot catering.”

 

Anuschka kijkt uit naar de locatiebezoeken voor de categorie Medium die zij volgend jaar samen met Zulayka Martis en Joyce Colin gaat afleggen. “Er is tegenwoordig een enorm aanbod aan locaties en dit aanbod blijft groeien. Door er zelf langs te gaan krijg je een goed beeld en kun je naar hun verhaal luisteren. Ik ga tijdens de bezoeken letten op diverse aspecten zoals de ontvangst en uiteraard de beveiliging. Ook wil ik een goede indruk krijgen van hoe een event eruit komt te zien en wil ik zien hoe het met de praktische aspecten zoals bereikbaarheid en parkeergelegenheid is gesteld.”