Meeting expert Carla van den Berg - BTMClub over haar favoriete locaties voor de Nationale Meeting Award 2020

Diverse meeting- en eventmanagers hebben voor de eerste ronde van de Nationale Meeting Award hun 25 favoriete locaties met ons gedeeld. Graag stellen we jullie voor aan Carla van den Berg, managing partner van BTMClub.


Voor BTMClub, een netwerkorganisatie voor Business Travel en Mobility professionals, organiseert Carla onder andere vier keer per jaar een mini-symposium met sprekers en veel gelegenheid om te netwerken. “Deze bijeenkomsten vinden plaats aan het einde van de dag, meestal in minimaal 4-sterren hotels in de omgeving van Amsterdam en Schiphol maar ook wel richting Utrecht of Rotterdam. De locaties zijn doorgaans goed bereikbaar per auto en bieden genoeg en niet te dure parkeergelegenheid. Soms ter afwisseling in high quality hotels met een speciale historie midden in Amsterdam. 

Voor het jaarlijkse Business Travel & Mobility Conference heeft Carla een locatie nodig met een plenaire zaal, een beursvloer voor het groeiend aantal stands, break-outruimtes en een zaal voor het diner en de uitreiking van vier branche-awards. “Ook hier let ik op de bereikbaar per auto en openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid. Verder vind ik het belangrijk dat een locatie aandacht besteedt aan duurzaam ondernemen, bijvoorbeeld door de inzet van zonnepanelen. Ook wil ik tijdens het congres liever geen plastic bekers en flesjes zien.”

De Nationale Meeting Award vindt Carla een mooi initiatief. “De award heeft een gedegen opzet. Ik vind het heel goed dat de juryleden zelf op locatie komen kijken. We hebben in Nederland hele mooie locaties die hun beste beentje voorzetten, dus die mogen best in het zonnetje worden gezet.”


NIEUW in 2020: Deelname locaties op basis van voordracht door experts en ervaring van opdrachtgevers
Nieuw dit jaar is dat locaties deelnemen op basis van uitnodiging aan de editie 2020. Dit gebeurt op basis van voordracht door geselecteerde experts uit de branche en op basis van gastervaring & ervaring van boekers. 

Tijdens de eerste ronde worden per categorie twintig locaties geselecteerd (in totaal honderd voor alle categorieën). 

Tien locaties worden genomineerd op basis van voordracht door geselecteerde experts uit de branche (aangewezen door de organisatie). Elke expert mag per categorie maximaal vijf locaties aandragen. De rangschikking van de experts worden anoniem toegevoegd aan het scoremodel. De tien locaties met de meeste punten per categorie gaan door naar ronde 2.

De overige tien locaties worden geselecteerd op basis van gastervaring en ervaring van boekers. De professionele markt van meeting- en eventplanners, management-assistenten, organisatoren en deelnemers bepalen jaarlijks deze tweede top 10 per categorie. Voor de rangschikking wordt gebruik gemaakt van het scoremodel van reviewplatform MeetingReview. Klik hier voor de actuele tussenstand

Beoordeel nu jouw favoriete locatie
Dus behoor jij tot bovenstaande doelgroep en heb je een geweldige ervaring met een locatie die je de kans wilt geven om een Nationale Meeting Award te winnen, beoordeel deze dan (anoniem) via MeetingReview.

Je mag meerderde locaties beoordelen. Sterker nog, iedere volgende beoordeling die je deelt is onderdeel van je weging. Een beoordeling van een ervaren reviewer krijgt namelijk een hogere weging dan een beoordeling van een reviewer met 1 review. 

Staat de locatie op 1-1-2020 in de top 10 van zijn categorie dan is deze verzekerd van deelname aan ronde 2 van de Nationale Meeting Award.