Mystery Review wordt partner van de Nationale Meeting Award editie 2020

In 2020 wordt alweer voor de vijfde keer de Nationale Meeting Award uitgereikt binnen vijf verschillende categorieën. Voor deze editie is de organisatie een strategisch partnerschap aangegaan met Mystery Review. Deze organisatie is specialist op het gebied van onderzoek naar klantbeleving en gaat voor de Nationale Meeting Award offertes aanvragen en beoordelen. 

Bij de Nationale Meeting Award staan kwaliteit, gastervaringen en ondernemerschap centraal. Mystery Review is specialist op het gebied van gastervaringen en onderzoekt diverse dienstverlenende bedrijven door middel van mystery guests. Mystery Review zal tijdens de tweede ronde van de Nationale Meeting Award bij honderd locaties (verdeeld over vijf categorieën) telefonisch een offerte opgevragen en deze beoordelen op kwaliteit en snelheid. In combinatie met de beoordeling van de locaties met behulp van de onafhankelijke websites Webscore AI en Google PageSpeed Insights krijgen deze locaties punten. Per categorie gaan de tien locaties met de hoogste score door naar de derde ronde.  

Marco Kole, mede-oprichter MeetingReview en founding partner Nationale Meeting Award: “Dankzij de methodiek die Mystery Review voor haar verslaglegging toepast, kunnen we beter en sneller rapportages maken voor de honderd locaties die doorgaan naar ronde 2. Als gevolg hiervan kunnen er vergeleken met vorig jaar bovendien meer locaties naar ronde 2 doorstromen en worden er in ronde 3 uiteindelijk ook meer locaties bezocht. Dat geeft een nog beter beeld van de deelnemers en de branche.”

Marie-Louise Buckens, salesmanager Mystery Review: “De Nationale Meeting Award is een mooi initiatief waarmee de industrie wordt beloond voor haar inspanningen. Tegelijkertijd zet het de locaties op scherp en spoort het aan om in te spelen op de behoefte van de gast en er ook echt naar te handelen. Met onze mystery calls kunnen we een inhoudelijke verdiepingsslag aan het onderzoekstraject geven en kunnen we de organisatie ondersteunen en stroomlijnen. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”