16 maart 2020: Uitreiking Nationale Meeting Awards

Locatie: Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Op maandag 16 maart zullen tijdens een feestelijk kennisevent de Nationale Meeting Awards - voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap - voor de vijfde keer worden uitgereikt. 

Voorafgaande aan de award uitreiking kun je deelnemen aan een inhoudelijk en interactief kennisprogramma, bestaande uit een keynote van André Nijhof, Professor Sustainable Business and Stewardship aan Nyenrode Business Universiteit, en 4 Powertalks over (quick wins in) verduurzaming. Er zijn 2 rondes, dus je kan aan twee van de 4 Powertalks deelnemen.

Verdere informatie volgt!
     
Programma
  • 14.00 – 14.30 uur: Inloop en registratie
  • 14.45 – 17.00 uur: Keynote speaker prof. dr. Nijhof en 4 Powertalks
  • 17.00 – 20.00 uur: Netwerkborrel, walking dinner en awardshow.
  • Aansluitend is het mogelijk na te borrelen in de hotelbar beneden.

Praktische info

Wat: Nationale Meeting Award 2020
Wanneer: 16 maart 2020
Waar: Novotel Amsterdam Airport Schiphol
Bereikbaarheid: Gezien het duurzame karakter van deze bijeenkomst, wordt gebruik van OV en/of carpoolen aanbevolen. Mocht je toch met de auto komen, dan zijn de parkeerkosten €14,88 per 24 uur o.b.v. beschikbaarheid.

Kosten
Genomineerde locaties ontvangen 2 vrije toegangskaarten. Alle overige kaarten kosten €49,00 per persoon voor het gehele programma. CLC-VECTA leden en corporate eventmanagers (dus geen banquetingmanager, eventmanagers van congres- en vergaderlocaties e/o afgeleiden daarvan) hebben vrije toegang.

Annulering / No-show
Bij annulering binnen 48 uur voor het event wordt er achteraf een factuur ad. € 49,00 p.p. verstuurd. Het betreffende bedrag zal dan aan een nader te bepalen duurzaam doel worden overgemaakt.Organisatie
 


Preferred suppliers