Succesvolle eerste editie Nationale Meeting Award krijgt vervolg in 2017!
 

Tijdens EvenementContact werd dit jaar voor de eerste keer de Nationale Meeting Award uitgereikt. Deze onafhankelijke award werd door de branche zeer positief ontvangen. De prijs krijgt dan ook een vervolg in 2017 met een nieuwe categorie voor organisatiebureaus.

De Nationale Meeting Award is een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. 

 
 


Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een initiatief van MeetingReview.com, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland en het best organisatiebureau. In 2016 kende de Nationale Meeting Award vijf categorieën: drie vakjuryprijzen voor de ‘Beste meeting- en eventlocatie van Nederland’ in de categorieën Small, Medium en Large, plus twee publieksprijzen voor de ‘Warme Deken’ voor de beste gastheer of gastvrouw van een locatie en de ‘Meest Bijzondere Locatie’. 

Vorig jaar werden de drie vakjuryprijzen gewonnen door deVLOER (Small), Kontakt der Kontinenten(Medium) en NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky (Large). De publieksprijzen gingen naar Gerard Oude Nijeweme van Bilderberg Hotel de Keizerskroon (‘Warme Deken’) en Art Centre Delft (‘Meest Bijzondere Locatie’). Het volledige inschrijfbedrag van alle genomineerde locaties werd in de vorm van een cheque t.w.v. € 2.325,- gedoneerd aan CliniClowns Nederland. Alle winnaars waren zeer te spreken over het feit dat het een onafhankelijke award betreft waarbij de vakjury en voor een klein aandeel ook het publiek uiteindelijk bepalen wie de Award het meeste verdient.

Klik hier voor een impressie van de Award uitreiking tijdens EvenementContact 2016.