SecretaresseNet faciliteert stemronde tijdens de Nationale Meeting Award

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. 

De eis voor nominatie voor de Nationale Meeting Award 2017 is het verzamelen van ten minste 10 nieuwe reviews van je klanten in 2016 op MeetingReview. Op 1 januari 2017 worden de genomineerde locaties per categorie bekend gemaakt: 
  • Beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland categorie Small (capaciteit tot 25 personen)
  • Beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland categorie Medium (capaciteit van 25 tot 250 personen)
  • Beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland categorie Large (capaciteit meer dan 250 personen)
  • Nieuwe Categorie: Beste Organisatiebureau van Nederland 

Vervolgens zal via online voting het aantal genomineerden worden teruggebracht tot een top 3 per categorie. In tegenstelling tot afgelopen jaar, waarbij genomineerden hun eigen achterban konden mobiliseren om te stemmen, zal dit deze editie geschieden via meerdere stemrondes waarbij branchegenoten middels een persoonlijke uitnodiging hun stem kunnen uitbrengen.

Door voor dit model te kiezen hebben de genomineerden zelf geen invloed meer op het stemproces en kunnen alleen mensen werkzaam in de branche hun stem uitbrengen, wat natuurlijk de kwaliteit van de online voting ten goede komt. 

SecretaresseNet heeft zich nu als partner aangesloten bij de Nationale Meeting Award en zal haar lezers, secretaresses werkzaam in Nederland, persoonlijk uitnodigen om hun stem uit te brengen op de genomineerde locaties en organisatiebureaus voor 2017. 

SecretaresseNet is het online magazine voor secretaresses en staat voor passie voor het secretaressevak. Door middel van de website en het e-zine wil SecretaresseNet een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van alle secretaressen en managementassistenten in Nederland.

Naast SecretaresseNet, zullen de lezers van Meeting Magazine en de bezoekers van EvenementContact ook een persoonlijke uitnodiging ontvangen om hun stem uit te brengen. 
Er kan heel de maand januari 2017 gestemd worden door de genodigden.