Nationale Meeting Award 2017 uitgereikt op EvenementContact

 


“Iedereen mag weten dat we hebben gewonnen”

Na het verzamelen van genoeg reviews en het overtuigen van de jury zijn nu ook voor 2017 de winnaars van de Nationale Meeting Award bekend. Tijdens de vakbeurs EvenementContact op donderdag 9 maart kregen zij hun award uitgereikt. geWoonboot, Kaap Doorn en Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent mogen zich vanaf nu een jaar lang de ‘Beste meeting- en eventlocatie van Nederland’ noemen.

Deze locaties behaalden de hoogste score en daarmee de overwinning. Dit bereikten zij door zich eerst te nomineren binnen hun categorie. Hiervoor moesten zij 10 of meer reviews via MeetingReviewverzamelen. Vervolgens maakten zij indruk op de juryleden die in februari de top 3 van genomineerde locaties met de hoogste scores per categorie bezochten. De jury bestond uit Jolande van den Berg (Management Assistant Bestuurssecretariaat bij Arrondissementsparket Openbaar Ministerie en Regioteamlid NVD Zuid-Holland) en Wouter Olland (Olland Marketing Solutions) voor de categorie Small, Ingrid Rip (RREM) en Michiel Smilde (Eventerim) voor de categorie Medium en Trees Overkamp (‎Cygnea) en Riemer Rijpkema (CLC-VECTA) voor de categorie Large.
Ton Soons heeft namens Vergaderhamers alle 9 finalisten bezocht en onderworpen aan een inspectie op basis van (een selectie van) de criteria van het Vergaderhamer-keurmerk. 

Uitreiking
De winnaars ontvingen hun award tijdens de afsluitende borrel van EvenementContact. Onder leiding van Jan-Jaap In der Maur van Dagvoorzitter.nl overhandigde Ton Soons op het hoofdpodium de awards en bijbehorende certificaten aan de winnaars.
Joan Kramer van geWoonboot in Amsterdam nam de prijs voor de categorie Small in ontvangst. Bob Nijhuis en Lisette Oude Vrielink kregen de prijs binnen de categorie medium voor Kaap Doorn. Hotelmanager Marije van der Valk nam de award voor Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent aan.

Het inschrijfgeld dat alle deelnemende locaties hebben betaald, werd gedoneerd aan stichting Free a Girl. Ingrid Claasen kreeg namens dit goede doel een cheque ter waarde van € 1750,- overhandigd.
De finalisten die naast de award grepen konden gedurende de dag hun certificaat in de stand van Meeting Magazine ophalen. 

Trots
De winnaars van de Nationale Meeting Award zijn erg trots op hun behaalde overwinning. Joan Kramer: “Ik werd door MeetingReview getipt en ben toen meteen reviews gaan verzamelen. Ik vond het jurybezoek erg spannend en had niet verwacht dat we zouden winnen. Deze award hebben we gewonnen vanwege de positieve reacties en feedback van onze gasten, deze award krijgt dan ook een mooi plekje bij de entree.”

Bob Nijhuis ziet het winnen van de award als een erkenning voor de inzet van zijn medewerkers. “Deze award bevestigt dat we goed bezig zijn, maar het zorgt er ook voor dat je scherp blijft en op de details blijft letten. Dankzij het jurybezoek konden we ook onze servicegerichtheid goed overbrengen.” “Deze award krijgt een mooie plek op de balie van de receptie”, zegt collega Lisette Oude-Vrielink, “En ook onze e-mail achtergrond gaan we aanpassen. Iedereen mag weten dat we deze award hebben gewonnen!” 

Marije van der Valk beschouwt de prijs als graadmeter. “Ons hotel is nog maar negen maanden open, het traject en de award zelf geeft je de kans om te kijken waar je staat met je product. Onze salesmanager Koen Veenendaal die zich hiervoor heeft ingezet snapt wat onze visie is en heeft dit ook heel goed over kunnen brengen aan de jury. Het certificaat komt dan ook bij hem op kantoor te hangen, en de award krijgt een mooie plek op het bureau. De titel zullen wij een jaar lang met heel veel trots dragen.”

De organisatie feliciteert geWoonboot, Kaap Doorn en Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent van harte met hun verdiende overwinning. Ook bedanken wij alle deelnemende locaties, de juryleden en Jan-Jaap In der Maur voor hun bijdrage aan de tweede editie van de Nationale Meeting Award!Fotografie: Mike Breeuwer, Flickfeeder