Juryleden tweede editie Nationale Meeting Award bekend

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. Op donderdag 9 maart 2017 zal deze award voor de tweede maal worden uitgereikt tijdens EvenementContact. Voor het zo ver is moeten de genomineerde locaties, die in januari 2017 bekend worden gemaakt, onder andere nog worden beoordeeld door een jury. Inmiddels is het juryteam voor alle drie de categorieën rond:

Categorie Small (capaciteit tot 25 personen):
-          Jolande van den Berg – Management Assistant Bestuurssecretariaat bij Arrondissementsparket Openbaar Ministerie en Regioteamlid NVD Zuid-Holland
-          Wouter Olland – Eigenaar Olland Marketing Solutions

Categorie Medium (capaciteit 25 tot 250 personen)
-          Ingrid Rip – Eigenaar RREM
-          Michiel Smilde – Eigenaar Eventerim

Categorie Large (capaciteit meer dan 250 personen)
-          Trees Overkamp – Managing Director en Professional Congress Organiser (PCO) bij ‎Cygnea
-          Riemer Rijpkema – Eigenaar Conceptplaza en directeur van branchevereniging CLC-VECTA

De juryleden zullen in februari 2017 de top drie van genomineerde locaties per categorie een individueel bezoek brengen. Ook een inspecteur van de Congres- en Vergaderclassificatie zal de genomineerde locaties beoordelen. De punten die de locaties aan de hand van deze jurybezoeken behalen, worden opgeteld bij de punten die eerder zijn behaald met hun reviewscore op MeetingReview (ten minste 10 nieuwe reviews van klanten in 2016) en de online voting ronde. Voor deze stemronde kunnen branchegenoten middels een persoonlijke uitnodiging hun stem uitbrengen. De totaalscores per categorie Small, Medium en Large bepalen de winnaars van 2017.