DE INSCHRIJVINGEN ZIJN WEER GEOPEND!

BREDA - De initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award hebben de inschrijvingen geopend voor NMA 2017. Dit jaar gaan zij weer op zoek naar de beste eventlocatie van Nederland. Daarnaast gaan zij ook op zoek naar het beste organisatiebureau.

De Nationale Meeting Award wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt tijdens de vakbeurs EvenementContact op 9 maart 2017 in Ahoy Rotterdam. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland en het beste organisatiebureau. Er bestaan vier categorieën waar een Award te winnen valt: Beste Organisatiebureau, locatie Large, locatie Medium en locatie Small. Vijftig procent van het inschrijfbedrag van alle genomineerde locaties wordt gedoneerd aan een goed doel.

In Nederland is verder nog geen algemene en onafhankelijke prijs voor de beste meeting- en eventlocatie. Dit is dan ook de reden dat de initiatiefnemers deze award hebben opgezet. Deze award zorgt voor meer transparantie binnen de meeting- en eventbranche.

De initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award 2016 zijn MeetingReview, Meeting Magazine, EvenementContact en de Congres- en Vergaderclassificatie. Deze award is bedoeld om op basis van reviews, in combinatie met objectieve classificatie-eisen, online stemronden en een bedrijfsbezoek van een onafhankelijke jury van deskundigen uiteindelijk tot de beste meeting- en eventlocatie en het beste organisatiebureau van Nederland te komen in de diverse categorieën.

Wil je de Nationale Meeting Award op de voet blijven volgen? Kijk dan op: www.twitter.com/NatMeetingAward.