Inschrijving Nationale Meeting Award 2019 geopend!

In maart 2019 zal de Nationale Meeting Award voor de vierde keer worden uitgereikt. Voordat het zover is, legt de organisatie achter deze prijs de laatste hand aan het vernieuwde beoordelingsproces. Gastervaring, kwaliteit en ondernemerschap blijven centraal staan.

De Nationale Meeting Award is een algemene, onafhankelijke prijs die wordt uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Motivatie voor deze nieuwe award vanuit founding partner Meeting Magazine was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie. Naast Meeting Magazine maken ook MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA deel uit van de organisatie van de Nationale Meeting Award.

Survey en interviews
De Nationale Meeting Award kent vijf categorieën: Small (tot 25 personen), Medium (tot 100 personen), Large (tot 250 personen), Extra Large (tot 500 personen) en Extra Extra Large (meer dan 500 personen). Het beoordelingsproces voor elke categorie kent drie rondes. De eerste ronde bestaat uit een online survey en het verzamelen van tien reviews via MeetingReview. Deelnemen aan de eerste ronde kan tot en met 31 december 2018.

Voor de tweede ronde worden de toen locaties die in ronde 1 de meeste punten hebben behaald uitgenodigd voor een interview met een vakjury in januari 2019. Op basis van de interviews kent de jury punten aan de deelnemende locaties toe.

Gedurende de derde ronde krijgt de top 3 per categorie in februari 2019 bezoek van een jury van brancheprofessionals en meetingplanners. Deze jury zal de locaties aan een inspectie onderwerpen. Opnieuw wordt er gelet op ondernemerschap, kwaliteit en gastervaring. De jury kent aan de hand van deze bezoeken opnieuw punten toe. Per categorie wordt de locatie met de hoogste totaalscore uit ronde 1, 2 en 3 de winnaar van de Nationale Meeting Award. Alle beoordelingen worden omgezet in een puntentelling die in een transparant scoremodel wordt bijgehouden. Dit scoremodel wordt na afloop van elke uitreiking op de website gepubliceerd.

Inschrijven
Locaties die mee willen dingen naar de Nationale Meeting Award kunnen zich nu al inschrijven via www.nationalemeetingaward.nl en direct meedoen aan ronde 1. De deadline voor het invullen van de survey en het verzamelen van minimaal tien reviews via MeetignReview is 31 december 2018. De Nationale Meeting wordt uitgereikt in maart 2019.

Benieuwd naar deze onafhankelijke prijs? Meer informatie is te vinden op www.nationalemeetingaward.nl. Ook kun je de updates volgen via Twitter, Instagram en LinkedIn.