Free a Girl goede doel van tweede editie Nationale Meeting Award

Organisatie van de Nationale Meeting Award maakt met trots bekend dat het inschrijfgeld van deze tweede editie ten goede zal komen aan Free a Girl.

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. Het inschrijfgeld dat de genomineerden betalen kwam vorig jaar ten goede aan CliniClowns Nederland. Zij kregen bij de uitreiking van de eerste Nationale Meeting Award een cheque van € 2325,- aangeboden. Deze uitreiking vond plaats tijdens EvenementContact 2016.

Tijdens het benefietevenement ReddingsVestifal op 23 januari 2017, welke dit jaar voor de tweede maal wordt georganiseerd op initiatief van Arjen Lemstra en Joris Bots van EvenementContact, zal de cheque met het inschrijfgeld van de Nationale Meeting Award 2017 worden overhandigd aan stichting Free a Girl.

Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. Zij zijn werkzaam in Bangladesh, Brazilië, India, Nederland, Nepal en Thailand. De afgelopen 8 jaar heeft Free a Girl bijgedragen aan de bevrijding van 3.783 meisjes uit bordelen in Azië.