Op maandag 12 maart 2018 zullen de Nationale Meeting Awards worden uitgereikt 

30/11/2017


Branchevereniging CLC-VECTA is sinds deze editie partner in de Nationale Meeting Award (NMA), op zich geen verrassend nieuws maar nieuw is wel dat CLC-VECTA participeert door de organisatie van het Congresprogramma voor haar rekening te nemen.

Inmiddels zijn we volop aan de slag met de invulling van het programma dat gaat bestaan uit verschillende onderwerpen die op dit moment voor locaties en meeting professionals topics zijn. De datum is bekend, 12 maart 2018, in de middag. De locatie houden we nog even geheim tot dat we het programma definitief hebben ingevuld.

Heeft uw locatie al voldoende reviews voor de eerste ronde verzameld? Bekijk hier de meest actuele tussenstand.

Op 1 januari 2018 zal de eerste ronde sluiten en ronde twee van start gaan. In deze ronde worden de locaties onderworpen aan een objectieve kwaliteitscontrole, opgesteld door de Vergaderhamers. Deze objectieve kwaliteitscontrole zal bestaan uit een lijst van criteria waarop een score te behalen valt én een open vragenlijst over diverse thema's. Hieruit zal een top 3 per categorie worden geselecteerd. In de laatste ronde van de Nationale Meeting Award vindt een locatiebezoek van een onafhankelijke vakjury plaatst, waarbij uiteindelijk de beste meeting- en eventlocatie van Nederland zal worden gekozen.