Al honderd aanmeldingen Nationale Meeting Award 2019.

Het loopt storm met het aantal aanmeldingen voor de Nationale Meeting Award 2019. Inmiddels hebben we de mijlpaal van 100 locaties bereikt die zich hebben aangemeld voor deze onafhankelijke prijs voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. De eer van honderdste deelnemer viel te beurt aan NH Hotel Schiphol Airport.

De locaties zijn aan de slag gegaan met het invullen van de online survey en het verzamelen van minimaal tien reviews via MeetingReview. Hiervoor hebben ze tot en met 31 december 2018 de tijd. Op 1 januari 2019 wordt bekend gemaakt welke tien locaties per categorie (Small, Medium, Large, Extra Large en Extra Extra Large) de hoogste score hebben gehaald en dus door mogen naar ronde 2.

De Nationale Meeting Award wordt op dinsdag 11 maart voor de vierde keer uitgereikt. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. Deze algemene, onafhankelijke prijs wordt sinds 2016 uitgereikt en is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Motivatie voor deze award vanuit de founding partners was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie.