Nationale Meeting Awards 2018 uitgereikt in Marienhof AmersfoortMaandagmiddag 12 maart  zijn in de Mariënhof in Amersfoort de awards uitgereikt aan de winnaars van de Nationale Meeting Award 2018. De uitreiking werd voorafgegaan door het kennisevent 'In control zijn en blijven' georganiseerd door NMA-partner CLC-VECTA, waarna de middag haar apotheose bereikte met de bekendmaking van de vijf winnaars van de Nationale Meeting Award 2018.  


De winnaars van de Nationale Meeting Award 2018 zijn:

Categorie S: geWoonboot 

Uit het juryrapport:
“geWoonboot blinkt uit in duurzaamheid en flexibiliteit. Het is een locatie waar je blij van wordt, waar je je thuis voelt en waar je de nodige inspiratie opdoet. De ontvangst was buitengewoon goed en blonk uit in enthousiasme. Deze mensen begrijpen het aspect gastvrijheid volledig. Deze locatie had het net iets beter voor elkaar dan overige twee finalisten.”

Categorie M
Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol


Uit het juryrapport:
“Naast de faciliteiten die dik in orde zijn maken zij enorm het verschil door hun concept Adding Color to Life. Dit thema geeft letterlijk en figuurlijk kleur aan de locatie en is tot op detail doorgevoerd. Kleurrijke moderne huiselijke inrichting, heel veel aandacht voor presentatie van food & beverage met leuke details en ruimte voor 'fun/lol' door de voetbaltafel maar ook de creatieve breakoutsessie waarbij creativiteit wordt bevorderd door spel, gadgets en inspiratieborden.” 

Categorie L
Bilderberg Europa Hotel Scheveningen 


Uit het juryrapport:
“In Scheveningen kom je in een omgeving waar het gaat om beleving. Het colour your event concept waarmee je elk onderdeel van het evenement een andere sfeer kunt geven en het Philips daylight systeem waarmee je deelnemers op verschillende momenten op verschillende manieren kunt activeren biedt toegevoegde waarde voor evenementen. Er is heel veel mogelijk in en rondom Bilderberg. Er stond zelfs personeel te beachvolleyballen op het strand in de vrieskou!”

Categorie XL
Van der Valk Hotel Sassenheim 


Uit het juryrapport:
“De teamgerichte benadering is geweldig sterk. De uitstraling is zeer creatief: het thuisgevoel is een super zet! Ook zijn zij er duidelijk in geslaagd om ons te verrassen met het product en met hun persoonlijke benadering. De wijze waarop deze locatie omgaat met techniek en Wifi in de zalen zouden we overal wel willen zien.”

Categorie XXL
Postillion Hotel Utrecht Bunnik


Uit het juryrapport:
“Hospitality is een mooi gegeven. Hier dan ook invulling aan geven is een apart verhaal! Bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik weten ze hier echter heel goed raad mee: je voelt je welkom, je wordt onthaald als speciale gast en je voelt je daardoor bijzonder. Ze ontzorgen en dat voelt heel prettig. De locatie is naar de standaarden van deze tijd en ook over de toekomst wordt goed nagedacht. De ruimtes zijn geschikt voor vele settings.”

Award uitreiking in de Mariënhof
Voorafgaand aan de uitreiking van de derde editie van de Nationale Meeting Award in Mariënhof in Amersfoort vond er een speciaal kennisevenement plaats met als thema ‘in control zijn en blijven’, georganiseerd door NMA-partner CLC-VECTA.

Josyne Mensen en Anne-Marieke Smits, btw-experts bij BDO, gingen nader in op de btw-problematiek voor locaties bij internationale aanvragen en de uiteindelijke facturatie. De lezing ‘Trends verkennen en concreet vertalen naar je eigen organisatie’ werd verzorgd door Wim van Rooijen, trendverkenner en innovatieversneller bij Fountainheads. Van Rooijen nam de aanwezigen in sneltreinvaart mee in actuele trends en bewegingen, toegespitst op de congres- en vergadermarkt.

Nominatie voor 2019
Wil jij ook een gooi doen naar de Nationale Meeting Award? Je kunt je nu al inschrijven voor de editie van 2019. Begin alvast met het verzamelen van reviews via MeetingReview en wie weet sta jij volgend jaar op het podium!

Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, EventSummit en CLC-VECTA. Het is dé onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Locaties kunnen zichzelf nomineren door minimaal tien reviews via MeetingReview te verzamelen. Vervolgens wordt de locatie gevraagd een uitgebreide vragenlijst met open en gesloten vragen in te vullen, die wordt beoordeeld door de vakjury.

De vijftien finalisten die hieruit voortkomen (drie per categorie), krijgen bezoek van de vakjury. De locaties met de hoogte scores winnen de Nationale Meeting Award.