Home//Nationale Meeting Award Categorie SmallKies onderstaand uw favoriet voor de Nationale Meeting Award 2015 in de categorie Small.

Villa Oldenhoff

Op een prachtige locatie midden in de polder ligt Villa Oldenhoff. De polder verbindt de dorpen Ouderkerk aan de Amstel en het pittoreske Abcoude, op nog geen 10 kilometer van Amsterdam.

Bijzondere bed & breakfast

Een verblijf in deze bijzondere bed and breakfast biedt u alles wat u kunt wensen. De unieke locatie kenmerkt zich door rust, ruimte, uitzicht, luxe en comfort te midden van het boerenleven. Villa Oldenhoff combineert de uitstraling en traditie van vroeger met eigentijdse elementen. Het mooie herenhuis, waarin deze bijzondere bed and breakfast gehuisvest is, heeft een sfeervolle, moderne inrichting en is omgeven door een grote bloemrijke tuin. Bij goed weer is het hier heerlijk vertoeven.

Villa Oldenhoff beschikt over zes grote bed and breakfast kamers met eigen kitchenette, badkamer en toilet. Daarnaast zijn er twee nieuwe suites op stal en een kleinere twin.

STEM

Het stemmen is afgelopen voor deze award


Dank u wel voor uw interesse
GeWoonBoot

De geWoonboot is een inspirerende locatie op het water bij de “innovatieve en creatieve hotspot NDSM-werf” in Amsterdam Noord.  De locatie is geschikt voor vergaderingen, trainingen, heisessies, brainstorm en inspiratiemeetings en wordt ook geboekt voor private diners.

De geWoonboot is een duurzame vergader- en trainingslocatie. De boot is gemaakt van duurzame materialen, voorziet zelf in energiebehoefte en zuivert haar eigen afvalwater.

De bedrijfsvoering aan boord is zoveel mogelijk gericht op duurzaamheid. De geWoonboot heeft eigen catering met biologische en/of lokale producten.

 
STEM

Het stemmen is afgelopen voor deze award


Dank u wel voor uw interesse
deVloer

Verstopt op de Creative Campus op industrieterrein de Vaart in Almere-Buiten, combineert dit voormalig waterzuiveringsgebouw een industriële setting met een verrassend licht designinterieur.

Alles is nèt even anders: de bar is verplaatsbaar, er is een knus open-haard-hoekje en de bijzondere fauteuils toveren een glimlach op jouw gezicht!

deVLOER inspireert, daagt uit tot en draagt bij aan een open communicatie en laat mensen balanceren op het randje van hun comfortzone.
Met een sublieme catering als kers op de creatieve taart zorgen we dat een meeting in deVLOER verankert.

"Wij verhuren geen zaaltje, wij verkopen een beleving!"

STEM

Het stemmen is afgelopen voor deze award


Dank u wel voor uw interesse