12 maart uitreiking Nationale Meeting Awards 2018

Datum: 12 maart 2018
Locatie: Mariënhof in Amersfoort
Thema: In Control

Op 12 maart worden voor de 3e keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt; de onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Met de toetreding van CLC-VECTA als partner krijgt de uitreiking vorm in een niet te missen kennisevent dat CLC-VECTA organiseert voor locaties en meeting professionals. Deze editie staat in het teken van In Control zijn en blijven. 

Programma
14.30 uur Ontvangst 
15.00 uur Nieuwe perspectieven op BTW bij internationale aanvragen 
Tips & trucs voor congres- en vergaderlocaties door Josyne Mensen en Anne-Marieke Smits, BTW experts bij BDO
15.45 uur Pauze
16.00 uur Trends verkennen en concreet vertalen naar je eigen organisatie met Wim Van Rooijen, Trendverkenner en innovatieversneller bij Fountainheads
17.00 uur Uitreiking Nationale Meeting Awards 2018
17.45 uur Netwerkborrel

Locatie: Gastheer voor deze editie is Mariënhof in Amersfoort. 


Kosteloos voor leden van CLC-VECTA en voor de finalisten van de NMA (max. 2 personen per organisatie)
Leden van MPI betalen een gereduceerd tarief van € 25,-
Niet-leden betalen een tegemoetkoming in de kosten van € 45,- p.p.


BTW bij congressen en bijeenkomsten
BDO helpt ingewikkelde belastingzaken te vertalen naar duidelijke adviezen en concrete oplossingen. Op 12 maart doen ze dat door de btw problematiek voor locaties te bespreken bij internationale aanvragen en de uiteindelijke facturatie.in heldere stappen en aan de hand van verschillende situatieschetsen toe te lichten. Een begrijpelijke whitepaper over dit thema en alle gelegenheid tot het stellen van vragen horen daar uiteraard bij.

Trends verkennen en vertalen
Bij Fountainheads zijn ze dagelijks op zoek naar trends die invloed hebben op de samenleving en ondernemen en vertalen die naar kansen voor ondernemers. Met hun “wake-upp call” op 12 maart nemen ze ons in sneltreinvaart mee in actuele trends en bewegingen, toegespitst op de congres- en vergadermarkt, verwonderen en verrassen ze ons en roepen ons op tot verandering.