Home//Nationale Meeting Award Categorie MediumKies onderstaand uw favoriet voor de Nationale Meeting Award 2015 in de categorie Medium.

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is een ontmoetingsplaats voor wereldburgers. Iedereen is welkom, ongeacht afkomst, denkwijze of religie. Kontakt der Kontinenten Training & Advies verzorgt in het kader van wereldburgerschap cursussen, trainingen en conferenties.

De doelstelling is om mensen te interesseren voor mondiale vraagstukken, hen bewust te maken van hun wereldburgerschap en om hen te bewegen een bijdrage te leveren aan een meer duurzame en rechtvaardige samenleving.

STEM

Het stemmen is afgelopen voor deze award


Dank u wel voor uw interesse
Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve is een stijlvolle, persoonlijke vergaderlocatie gelegen in de bosrijke omgeving van midden Nederland. Onze medewerkers bezitten de kunst om mensen een goed gevoel te bezorgen en verwachtingen te overtreffen.
Het hotel beschikt over 85 moderne hotelkamers, 20 sfeervolle vergaderruimtes voor groepen van 2 tot 175 personen, een restaurant met vele culinaire mogelijkheden en 7 hectare park voor ontspanning en uitdagende outdoor activiteiten. Bij ons vindt u service en kwaliteit onder één dak. Met professioneel advies en persoonlijke aandacht zorgen wij er samen met u voor dat uw bijeenkomst een succes wordt.

De Ernst Sillem Hoeve is al 90 jaar dé locatie voor persoonlijke ontmoeting en is nog steeds volop in beweging. Wij blijven vernieuwen en ontwikkelen om onze gasten te verrassen.

STEM

Het stemmen is afgelopen voor deze award


Dank u wel voor uw interesse
Bouw & Infra Park
Het congrescentrum op het Bouw & Infra Park beschikt over 16 vergaderzalen, evenementenhal, grand café met terras, auditorium met foyer en 29 hotelkamers.
Het congrescentrum is gevestigd in voormalige, monumentale kazernegebouwen die zijn herbestemd in jaren ’90.
De monumentale buitenkant gecombineerd met een moderne inrichting en faciliteiten maakt het tot een unieke locatie voor uw zakelijke meetings,
congressen en events. Het volledige terrein beslaat 27 ha en is grotendeels in gebruik als bedrijvencampus. Het park ligt direct aan de A28 bij Harderwijk,
is filevrij te bereiken en beschikt over ruim 500 gratis parkeerplaatsen. 

STEM

Het stemmen is afgelopen voor deze award


Dank u wel voor uw interesse